Montus tim d.o.o.
Josipa Bedekovića 8
10373 Ivanja Reka (Zagreb)
Tel./Fax: 01/2024-809
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAGREB:
099/4824-800
099/4824-801

Izrađujemo svaki oblik tende koji zamislite.
Radimo u cijeloj Hrvatskoj.

Radimo sve tende

TENDE

U našoj ponudi konstrukcija tendi naći ćete sve oblike koji su dostupni na tržištu. Ne postoji konstrukcija koju mi ne možemo napraviti.

Izrađujemo sve oblike nadstrešnica i sličnih konstrukcija

NADSTREŠNICE

Nadstrešnice su samo dio naše ponude iz kategorije vanjska zaštita. Izrađujemo sve oblike.

 

Trakaste zavjese za vaš prostor

TRAKASTE ZAVJESE

Trakaste zavjese štite od Sunca i pogleda uz finu regulaciju svjetlosti. Pogledajte ostale proizvode iz naše kategorije unutarnja zaštita.

Montus tim d.o.o. bavi se izradom svih vrsta tendi, nadstrešnica, opremanjem interijera i eksterijera sistemima za zaštitu od sunca uz korištenje najkvalitetnijih materijala renomiranog proizvođača Sattler Austrija.

Kako mi gledamo na naš posao?

Nadstrešnice ili tende nisu jednostavan izbor kao što se naizgled doimaju. Ukoliko ste vlasnik kafića ili restorana tenda vaše terase je prva stvar koju će uočiti potencijalni posjetitelj. Ta tenda ne pruža vašim posjetiteljima samo zaštitu od sunca ili od kiše, ona govori tko ste vi, kakvu pažnju dajete svome poslovanju i kako želite da se vaš posjetitelj osjeća kod vas. Isto tako, tenda ili nadstrešnica sakrivena iza kuće u vrtu je vaše osobno mjesto za odmor i opuštanje. Svakog radnog dana vi dajete najbolje od sebe na poslu i u rijetkim trenutcima odmora želite sjesti na mjesto gdje ćete na miru popiti svoju kavu ili primiti drage goste. Nije li u tom slučaju odabir prave tende ključno pitanje za vaš poslovni uspjeh ili osobni odmor? Želite li da vaša tenda bude mjesto inspiracije ili da svaki put kada sjednete ispod nje ugledate nedostatke koji vas prate i smetaju godinama? Odaberite Montus tim d.o.o. kao sigurnog partnera koji razumije vaše potrebe i uz kojeg možete imati povjerenje da će vaš sistem za zaštitu od sunca ili nadstrešnica biti najbolji osobni izbor.

Osim konstrukcija tende i nadstrešnica postavljamo i ostale oblike zaštite kao trakaste zavjese, rolo i panel zavjese, suncobrane i komarnike. Baldehini i jedra su posebno popularni među arhitektima jer povećavaju atraktivnost prostora, a ujedno daju ugodnu zaštitu.

ISO 9001 za kvalitetu u proizvodnji tendi

Montus tim d.o.o. je postao ponosni vlasnik certifikata kvalitete ISO 9001!

Naša kvaliteta je usmjerena prema klijentima kao i proizvodima i uslugama.

Moglo bi vas zanimati